Dit jaar hebben we opnieuw 2 programma’s voor de Sint-Jozefstocht.
U kunt kiezen voor de klassieke Sint-Jozefstocht in de omgeving van Westvleteren of u kunt meestappen in de voetsporen van Sint Jan Berchmans in de omgeving van Diest.
Hoe deelnemen?
🥾 Sint-Jozefstocht Klassiek, Westvleteren 🥾
We starten om 9u30 in Westvleteren.
En we eindigen om 17u15 met de vespers in de abdij van Westvleteren.
Voor wie wenst kan rond 18u nog aansluiten voor een maaltijd met alle deelnemers in restaurant “De vrede” aan de abdij.
👞 Sint-Jozefstocht, in de voetsporen van Sint Jan Berchmans, in Diest 👞
In de streek van Oost-Brabant (afstand 18km, maar afkorten kan tot 14km)
Afspraak vanaf 08:30 u in de St. Sulpitius kerk van Diest (ingang aan de zijkant) voor onthaal (Adres Grote Markt Diest). Eucharistie om 09:00 uur. Vertrek tocht vanaf 09:45.
De mensen die inschrijven krijgen nog een plannetje met de parkeerplaats en de korte wandeling naar de kerk (als ze met de auto komen), of de wandeling van 15 minuten van het station naar de kerk.
Mee te nemen
- Stevige wandelschoenen, bestand tegen modder
- Een picknick, drank en een tussendoortje
Inschrijven
(Klik op onderstaande banner om naar de inschrijvingspagina te gaan.)

Financieel
- De Sint-Jozefstocht is gratis! Er is m.a.w. geen inschrijvingsgeld. We doen wel een omhaling en u kunt een vrije bijdrage doen.
- Voor de maaltijd op woensdagavond vragen we u om €25,- contant mee te brengen.
Bereikbaarheid
Met de trein
Westvleteren:
Er is een rechtstreekse trein vanuit Gent-Sint-Pieters naar het station van Poperinge. Daar kan je ’s morgens worden opgepikt aan het station en wordt u via onze shuttle dienst naar de abdij in Westvleteren gebracht.
Diest:
Er is een treinstation in Diest.
Vanaf het station tot de St Sulpitius is het 1,1 Km (ongeveer 15 minuten)
Met de wagen
abdij Westvleteren
Donkerstraat 12, 8640 Westvleteren
Sulpitius kerk, Diest
Parkeren kan je gratis op 300 meter van de kerk op de parking van de “Citadel”.
Contact
CONTACTPERSONEN
- Westvleteren: Sebastian Vyaene (0477 74 67 15) en Dries De Cock (0473 11 57 91)
- Diest: Mark Libaers (0484 77 16 79)